Kapteenin KondisVaaka-3h -enduroajotapahtuma

13.2.2021 klo 12

Lauantaina 13.2.2021 alkaen klo 12 Iisalmen Parkatin Moottoriurheilukeskuksessa Kapteenin KondisVaaka-3h -enduroajotapahtuma kaikille endurosta kiinnostuneille. Tapahtumassa ajetaan Iisalmen enduromaastokokeita (MK1, 2 ja 4) kolmen tunnin aikana niin paljon kuin kukin jaksaa. Lähtö tapahtuu vapaasti klo 12 ja jatkuu klo 15 asti ja eniten ajanut on Parkatin kuntokunkku. Täysien kierrosten välillä kuljettajan on pysähdyttävä varikolla merkkaamaan aikatägi vihkoon minkä jälkeen voi jatkaa matkaa. Myös huoltotaukoa voi pitää niin paljon kuin haluaa, kello käy koko ajan.

Ajo alkaa klo 12.00, joten saavuthan paikalle jo klo 11.30 alkuvalmisteluja varten. Huom! Muista Korona-ohjeet, käytä maskia yms. mahdollisimman paljon ja pidä turvaväliä!

Kyseessä on harjoitusajo, joten siihen pääsee osallistumaan normaalilla ratamaksulla. Ei ennakkoilmoittutumista, paikan päälle kun saapuu niin pääsee ajamaan.

Paikalle saapuu myös MyBetan edustaja Jani Lehto mukanaan 2 kpl Beta-enduromoottoripyöriä (RR 2T 200 MY20 ja RR 2T 200 Racing MY21) joita on mahdollista koeajaa. MyBeta tarjoaa päivän aikana myös grillimakkaraa 10 nopeammalle ja Y-SMK Olvin limpparia. MyBetan Jani voi ottaa myös tiimikuvia halukkaista reitin varrelta.

Tervetuloa!