Parkatin ratamaksut ja -kirjaukset

PARKATIN MOOTTORIURHEILUKESKUKSEN RATAMAKSUT 2019

VUODEN 2019 Y-SMK:N JÄSEN- JA KAUSIMAKSUT SUORITETAAN PANKKITILILLE FI88 5157 8520 0065 14​.

Ilmoitathan maksaessasi tilisiirron viesti-kenttään:

maksun selite lajimaininnalla, nimi, syntymävuosi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

Siis viesti-kenttään esim. näin "Parkatin MX-kesäkausimaksu 2019, Kalle Krossari, 1982, Savonkatu 1, 74100 Iisalmi, 040 123 4567, kalle@krossari.com".

KERTAMAKSUOHJEET SAAT PALUUVIESTISSÄ KIRJAUDUTTUASI RADALLE MATKAPUHELIMEN TEKSTIVIESTILLÄ, ks. ohjeet sivun alaosasta.

Motocross/Enduro:

Junioreiden alle 66cc 2T ja alle 126cc 4T pyöriltä ei peritä ratamaksua. Kaikilta isommilta motocross- tai enduropyörällä ajavilta peritään aina ratamaksu.

Ratamaksut ovat kesäkauden osalta hieman talvikautta korkeammat. Ratamaksuissa kaudelle 2019 on hieman nousua motocrossin osalta kohoavien ratahoitomaksujen ja uuden kastelujärjestelmän hankinnan vuoksi. Myös endurossa on indeksikorotus kaudelle 2019.

Kausi- tai kertamaksu on kuljettajakohtainen.  Kausimaksut vain Y-SMK:n jäsenmaksun maksaneille.

Perhemaksu oikeuttaa kaikkien samassa taloudessa asuvien radankäytön.

Motocross-maksulla saa ajaa kokeilumielessä myös enduroradoilla ja enduro-maksulla motocrossradoilla. Maksu kuitenkin kuljettajan varsinaisen päälajin mukaisesti.

HUOM! On erittäin tärkeää, että muistat paikan päällä merkitä ajamisesi sähköiseen järjestelmään. Ympäristöviranomaiset seuraavat radankäyttömääriä ja mm. yhdistyksellemme myönnettävien raha-avustusten määrään vaikuttaa suoraan käyttäjämäärä.

PARKATIN MOOTTORIURHEILUKESKUKSEN RATAKIRJAUKSET 1.12.2018 ALKAEN


Ratakirjauksella tarkoitetaan moottoriurheilukeskuksen radoilla tapahtuvan harjoituskerran merkitsemistä. Ratakirjauksen tekeminen on pakollista kaikille enduron ja motocrossin ajajille, kirjausten perusteella moottorikerho ja viranomaiset mm. seuraavat ratamaksusuorituksia ja ratojen käyttöasteita. Samalla tuet moottoriurheilun kehittämistä alueellamme!

Parkatin moottoriurheilukeskuksessa otetaan käyttöön la 1.12. uusi ratakirjauskäytäntö. Entinen vihkokirjauskäytäntö poistuu käytöstä ja sen korvaa matkapuhelimitse tekstiviestillä käytettävä sähköinen kirjausjärjestelmä. Kirjauksien tekemistä seurataan reaaliaikaisesti pistokokein paikan päällä, kirjaamatta jättämisestä seuraa 30 eur ylimääräinen sanktiomaksu. Radalta poislähdettäessä uloskirjausta ei tarvitse tehdä, järjestelmä tekee sen automaattisesti.Siis, kun tulet ajamaan joko enduroa tai motocrossia kerta- tai kausimaksulla, lähetä varikolta ENNEN AJAMISTA tekstiviesti seuraavasti:

Kirjauksen tehtyäsi saat paluuviestin jossa kertamaksun maksajalle kerrotaan tilisiirtotiedot. Kausimaksulla sisäänkirjautunut tai juniorikuljettaja saa myös paluuviestin kirjauksesta.

Parkatin Moottoriurheilukeskuksen Motocross- ja Enduroratojen henkilokohtaisen ratamaksun voi maksaa ePassi Liikuntaedulla
ja
Parkatin Moottoriurheilukeskuksen Motocross- ja Enduroratojen henkilokohtaisen ratamaksun voi maksaa Smartum Saldolla

Smartum verkkokauppaan

Mikäli sinulla on ePassi liikuntaetu tai Smartum Liikuntasaldo käytössäsi, voit käyttää sitä Parkatin Moottoriurheilukeskuksen  Motocross ja Enduroratojen henkilökohtaisen ratamaksusi maksamiseen.

Smartum liikuntasetelien käyttö onnistuu ottamalla yhteyttä kerhon rahastonhoitajaan, leo.lappalainen(ät)meili.fi

 

Parkatin Moottoriurheilukeskuksen Motocross- ja Enduroratojen henkilokohtaisen ratamaksun voi maksaa Smartum Saldolla
Parkatin henkilökohtaisiin ratamaksuihin käy ePassi
Maksa ePassi Sporttipassilla