Parkatin ratamaksut ja -kirjaukset

PARKATIN MOOTTORIURHEILUKESKUKSEN RATAMAKSUT 2024

Y-SMK:N JÄSEN- JA KAUSIMAKSUT SUORITETAAN PANKKITILILLE​ FI8851578520006514

Ilmoitathan maksaessasi tilisiirron viesti-kenttään:
maksun selite lajimaininnalla, nimi, syntymävuosi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

Siis viesti-kenttään esim. näin "Parkatin kesäkausimaksu 2024, Ensio Enskanen, 1982, Savonkatu 1, 74100 Iisalmi, 040 123 4567, ensio@enskanen.com".

Mikäli et saa viestiä mahtumaan tilisiirron tai maksusovelluksen viestikenttään laita muulla tavalla viestiä kerhon rahastonhoitajalle jotta maksu kohdentuu oikein.

KERTAMAKSUOHJEET SAAT PALUUVIESTISSÄ KIRJAUDUTTUASI RADALLE MATKAPUHELIMEN TEKSTIVIESTILLÄ, ks. ohjeet sivun alaosasta.

Motocross/Enduro:

Junioreiden alle 50 cc 2T ja alle 126 cc 4T pyöriltä ei peritä ratamaksua. Kaikilta isommilta motocross- tai enduropyörällä ajavilta peritään aina ratamaksu. Syyskokouksen 23.10.2019 mukaisesti kaudella 2020 ja eteenpäin siis myös 65 cc kuljettajat maksavat radan käytöstä maksun.

Huomaathan että jäsenyys madaltaa maksuja, kannattaa siis olla kerhon jäsen! Sekä motocrossille että endurolle on samat maksut Parkatin radalla.

Kausi- tai kertamaksu on kuljettajakohtainen. Perhemaksut hankittavissa Y-SMK:n jäsenmaksun maksaneille.

Perhemaksu oikeuttaa kaikkien samassa taloudessa asuvien ratojenkäytön.

Motocross-maksulla saa ajaa myös enduroradoilla ja enduro-maksulla motocrossradoilla.

HUOM! On erittäin tärkeää, että muistat ja viitsit paikan päällä merkitä ajamisesi sähköiseen järjestelmään. Ympäristöviranomaiset seuraavat radankäyttömääriä ja mm. yhdistyksellemme myönnettävien raha-avustusten määrään vaikuttaa suoraan jäsen- ja käyttökertamäärä.

PARKATIN MOOTTORIURHEILUKESKUKSEN RATAKIRJAUKSET 1.12.2018 ALKAEN


Ratakirjauksella tarkoitetaan moottoriurheilukeskuksen radoilla tapahtuvan harjoituskerran merkitsemistä. Ratakirjauksen tekeminen on pakollista kaikille enduron ja motocrossin ajajille, kirjausten perusteella moottorikerho ja viranomaiset mm. seuraavat ratamaksusuorituksia ja ratojen käyttöasteita. Samalla tuet moottoriurheilun kehittämistä alueellamme!

Parkatin moottoriurheilukeskuksessa otetaan käyttöön la 1.12. uusi ratakirjauskäytäntö. Entinen vihkokirjauskäytäntö poistuu käytöstä ja sen korvaa matkapuhelimitse tekstiviestillä käytettävä sähköinen kirjausjärjestelmä. Kirjauksien tekemistä seurataan reaaliaikaisesti pistokokein paikan päällä, kirjaamatta jättämisestä seuraa 50 eur ylimääräinen sanktiomaksu. Radalta poislähdettäessä uloskirjausta ei tarvitse tehdä, järjestelmä tekee sen automaattisesti.Siis, kun tulet ajamaan joko enduroa tai motocrossia kerta- tai kausimaksulla, lähetä varikolta ENNEN AJAMISTA tekstiviesti seuraavasti:

Kirjauksen tehtyäsi saat paluuviestin jossa kertamaksun maksajalle kerrotaan tilisiirtotiedot. Kausimaksulla sisäänkirjautunut tai juniorikuljettaja saa myös paluuviestin kirjauksesta.

Parkatin Moottoriurheilukeskuksen Motocross- ja Enduroratojen henkilokohtaisen ratamaksun tai kerhokilpailun osallistumismaksun voi maksaa Edenred liikunta- ja kulttuuriedulla
Edenred liikunta- ja kulttuurietu
Parkatin Moottoriurheilukeskuksen Motocross- ja Enduroratojen henkilokohtaisen ratamaksun tai kerhokilpailun osallistumismaksun voi maksaa ePassi Liikuntaedulla
ePassi liikunta- ja kulttuurietu
Parkatin Moottoriurheilukeskuksen Motocross- ja Enduroratojen henkilokohtaisen ratamaksun tai kerhokilpailun osallistumismaksun voi maksaa Smartum Saldolla
Smartum liikunta- ja kulttuurietu

 

Mikäli sinulla on ePassi liikuntaetu, Edenred liikuntaetu tai Smartum Liikuntasaldo käytössäsi, voit käyttää sitä Parkatin Moottoriurheilukeskuksen Motocross ja Enduroratojen henkilökohtaisen ratamaksun tai Y-SMK:n kerhokilpailujen osallistumismaksun maksamiseen.

Asenna käyttämäsi eduntarjoajan mobiilisovellus puhelimeesi ja hae käyttöpaikaksi Parkatin moottoriurheilukeskus.

Liikuntasetelien käyttö onnistuu ottamalla yhteyttä kerhon rahastonhoitajaan.

Muista tehdä myös ratakirjaus normaalisti tekstiviestillä. Merkitse kirjautumisviestin loppuun maksutapa, esim epassi.  Kertamaksun viitenumerosta ei tarvitse liikuntaedulla maksaessa huolehtia. 

 

 

PDF-tiedostoHintalappu_pin.pdf (84 kB)
Epassi ohje