Endurokoulutus kesä 2018

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Y-SMK järjestää endurokoulutusta

Ylä-Savon Moottorikerho alkaa järjestämään kesäkuussa 2018 nuorille ja myös aikuisille enduroharrastuksesta kiinnostuneille endurokoulutusta kerran viikossa ja se kestää yhteensä kymmenen koulutuskertaa kesä- elokuussa 2018. Koulutus on tarkoitettu lähinnä offroad-pyöräilyn alkeet kohtuullisesti hallitseville mutta siihen voi osallistua myös muunlaisen moottoripyöräilytaustan omaavia henkilöitä. Koulutukseen voi osallistua omalla kilpaenduro- tai motocross-pyörällä jonka kuutiotilavuus on vähintään 85 cc. Huomaathan että kyseessä on kevyille pyörille tarkoitettu maastoajokoulutus.

Y-SMK:n viikkokoulutuksissa kouluttajina toimivat kerhon omat kilpailutoimintaankin osallistuvat aktiiviharrastajat. Koulutukseen ilmoittaudutaan allaolevan lomakkeen kautta ja mukaan pääsee normaalin ratamaksun suorittamalla. Koulutus tapahtuu Iisalmessa Parkatin Moottoriurheilukeskuksen enduromaastokokeilla sekä myös muilla alueen yksityisillä endurotreenipaikoilla ns. rastimuotoisesti. Moottoripyörien ei välttämättä tarvitse olla tieliikennekelpoisia, sen sijaan voimassaoleva liikennevakuutus vaaditaan.

Koulutuksen aiheina on mm. elementtejä ajotekniikasta, pyörän huollosta, varusteista ja muuhun enduroharrastamiseen liittyvistä asioista. Koulutusilta on torstaisin alkaen klo 17.30. Pyörillä koulutus alkaa to 7.6. klo 17.30 jolloin aloitamme aivan perusasioista ja jaamme koulutettavat eri tasoryhmiin. Jos et pääse ensimmäiselle kerralle niin mukaan voi tulla myös myöhemmin. 

Myöhemmin kesällä 2018 Y-SMK järjestää myös erillisen kaksipäiväisen enduroleiritapahtuman jonka tarkka ajankohta ja kouluttajat päätetään myöhemmin. Leiri on pääasiallisesti tarkoitettu kesän koulutuksissa mukanaolleille mutta myös muut endurosta kiinnostuneet saavat osallistua.

Lisätietoa ylasavonmoottorikerho(ät)gmail.com tai puhelimitse Y-SMK Enduro/Timo Hartikainen, puh. 050 526 1344.

Ilmoittautuminen ennakkoon allaolevalla lomakkeella, tervetuloa!