Muut MX-kilpailut

Poutaisen syyssään jatkuessa kisakauden 2016 päättää siis ylimääräinen motocrossin harjoitussarjakisa Iisalmen Parkatilla su 23.10. alkaen ilmoittautumisella klo 9.30. Tapahtuma on yksittäinen kilpailu eikä se kuulu SavoCupiin. Itse harjoituskisan jälkeen on mahdollista jäädä ajamaan radalle harjoituskierroksia.

Kilpailuluokat ovat seuraavat:

50 CC minimini, 50 CC mini, 65 CC, 85 CA, 85 CB, 85 CC, MXJ, MXD, Avoin, Veteraanit 40, Veteraanit 50, Veteraanit 55 ja Harraste.

Kuinka osallistun:

1. Kilpailu on erittäin vapaamuotoinen joten lisenssi ei ole pakollinen osallistumista varten.

2. Y-SMK:n jäsenmaksu ei ole pakollinen osallistumista varten. Selvennyksen vuoksi mainittakoon että kesäkausimaksun lunastaneille kisa on maksuton.

3. Ei-kausimaksaneille ilmoittautumismaksu kilpailuun on normaali ratamaksu 15 € paikan päällä. Varaathan tasarahan.

4. Ilmoittaudu etukäteen tämän nettisivun oheisella lomakkeella viimeistään kisa-aattona la 22.10. klo 18. Kansallisia kisoja ajavilla on etuoikeus ajaa mahdollisuuksien mukaan omalla numerollaan. Järjestäjät pidättävät oikeuden määritellä ajettavat kilpailuluokat ja tarvittaessa kilpailunumerot.

5. Aikataulu: kuten SavoCup-osakilpailuissa. Ilmoittautuminen alkaa klo 9.30, muu aikataulu tehdään ennen kisaa. Pyritään noudattamaan hyväksi koettua käytäntöä viime vuodelta: ensin harjoitukset ja sitten kisaerät pienimmästä isompaan, välillä tauko ja 2.erät tauon jälkeen. Kisan jälkeen voi vielä treenata.

Ilmoittaudu mukaan allaolevalla lomakkeella viimeistään kisa-aattona la 22.10. klo 18.
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.