SavoCup 2017

SavoCup on Y-SMK:n jäsenilleen järjestämä motocrossin harrastekilpailusarja ja se järjestetään myös kesäkaudella 2017. Osakilpailut ajetaan lähialueen motocross-radoilla ja kaikki jäsenet ovat tervetulleita kokeilemaan kilpailemista.

V. 2017 alustava kilpailuaikataulu (muokattu 17.8.) :


  • 20.5. Keitele
  • 27.5. Iisalmi
  • 28.5. Kajaani
  • 5.8. Iisalmi
  • 19.8. Siilinjärvi
  • 26.8. Suonenjoki
  • 27.8. Pieksämäki
  • 2.9. Kuopio
  • 9.9. Vieremä

Kiitos kaikille kuljettajille, järjestäjille, sponsoreille, yleisölle ym. sidosryhmille - SavoCup jatkuu taas kaudella 2018, nähdään silloin!


Kisakalenteri ei ole lopullinen vaan se elää tilanteen mukaisesti. Eiköhän näillä sopivat päivämäärät saada taas etsittyä. Vieremälle kaavailtu kilpailu 16.9. siirretään sopivaan ajankohtaan koska Orimattilassa on tuolloin MX-liiga.

Keskustelua aiheesta voimme käydä keskustelupalstan säikeessä https://www.y-smk.fi/keskustelupalsta/?x167824=346281#c1

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kuinka osallistua SavoCup-motocrossiin:

1. Hanki harrastelisenssi (60€/kausi), jos sinulla ei ole kansallista vuosilisenssiä (enduro tai motocross). Moottoriliiton sivuilta löydät ohjeet harrastelisenssin hankintaan.

2. Maksa kerhon jäsenmaksu Ylä-Savon Moottorikerhoon. Jokaisen kuljettajan on oltava Y-SMK:n jäsen voidakseen osallistua kisaan. Jäsenmaksut ja maksutiedot löytyvät nettisivulta kohdasta Jäsenmaksut. Kerhon jäsenmaksut voit maksaa myös ensimmäisessä kisassa paikan päällä Vieremällä.

3. Ilmoittautumismaksu 20 € paikan päällä. Varaa tasaraha!

4. Ilmoittaudu etukäteen tämän nettisivun oheisella lomakkeella. Kansallisia kisoja ajavilla on etuoikeus ajaa mahdollisuuksien mukaan omalla numerollaan. Järjestäjät pidättävät oikeuden määritellä ajettavat kilpailuluokat ja tarvittaessa kilpailunumerot.

5. Aikataulu: Ilmoittautuminen alkaa klo 9.30, muu aikataulu tehdään ennnen eka kisaa. Pyritään noudattamaan hyväksi koettua käytäntöä viime vuodelta: ensin harjoitukset ja sitten kisaerät pienimmästä isompaan, välillä tauko ja 2.erät tauon jälkeen.

6. Tuo mukanasi lippumies, jotta kisat saadaan järjestettyä. Ajajien huoltajat voivat hyvin toimia lippumiehinä lähdöissä, joissa oma kuski ei aja. Näin saamme kisajärjestelykokemusta laajennettua.

7. Kierroslaskentaan ja tulosten tekoon tarvitsemme myös apuvoimia. Tervetuloa opettelemaan.


Motocross-ratojen osoitteet:

Vieremä: 

Vieremältä Oulun suuntaan ajettuna kääntyy oikealle tienhaara Myllyjärvi ja heti toinen tiehaara vasemmalle josta vielä vasenta tietä ylös mäelle, niin olet radalla. Google Maps -linkki.

Kajaani:

Kivimäentie. Google Maps -linkki.

Iisalmi:

Parkatin Moottoriurheilukeskus, Sonkajärventie 114, IISALMI. Google Maps -linkki.

Pieksämäki:

Järvisuomentie 1906, 77110 Paltanen. Google Maps -linkki.

Keitele:

KeiteleCross-sivut.

Siilinjärvi:

Koivusaarentie 94, Siilinjärvi. Google Maps -linkki.

Kuopio:

Savitie, Kuopio. Google Maps -linkki.

Suonenjoki:

Oittilantie 240 (ent. Kaatopaikantie), Suonenjoki. Google Maps -linkki.


KIITOS, jos jaksoit lukea tämän loppuun ja vielä osaat noudattaa ohjeita.

Jos on kysyttävää, laita viestiä vaikka keskustelupalstan kautta tai Facebookin ryhmän kautta.