Enduro-MK:t

Parkatin moottoriurheilukeskuksen enduroreitistö tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet harjoitella MP-enduroa ympäri vuoden. 

Vain ratamaksun suorittaminen oikeuttaa harjoitteluun enduroreiteillä. Merkitse harjoittelusi kerhokopin ilmoitustaulun postilaatikossa olevaan vihkoon.


PARKATIN ENDUROMAASTOKOKEET:

MK1 - PETÄIKKÖ: 2,5 km pituinen kangasmaastoa sisältävä pätkä jossa koneellisesti tasattua hakkuuaukeaa ja kapeampia metsäteitä/-polkuja. Kiviä, hiekkaa, hieman myös savea. Lähtö ja maali motocross-radan parkkipaikan vierestä. Ajosuuntanuolta ehdottomasti noudatettava!

MK2 - LAMMENTAUS: 5 km osittain mäkistä kangasmetsää sekä myös kosteampaa pehmeikköä. Tämän enemmän mannereurooppalaisen tyylin maastokokeen varrelta löytyy myös vapaavalintainen extreme-rata, jossa mm. betoni- ja kumirenkaita sekä tukinylityksiä ja kaapelikeloja. Koneellisesti tehty 3 m leveä maastokoe. Maaperältään vaihtelevasti hiekkaa, savea, multaa, kuraa, kivikkoa, kalliota. Lähtö ja maali MX-radan kastelulammen lähistöltä jossa ajosuuntanuolta ehdottomasti noudatettava!

MK3 - LEPPIKORPI: 7 km pitkä kapeahko ja vaativampi metsäinen "Suomi-enduro-mk", paikoittain vanhaa niittymaata. Maaperältään vaihtelevasti savea, multaa, kivikkoa, mutaa, juurakoita. Ajosuuntanuolta ehdottomasti noudatettava!

Enduroreitistöllä on muu aiheeton liikkuminen ehdottomasti kielletty.