Motocross-rata

Parkatin Motocross-rata (aikuisten rata merkattu karttaan punaisella viivalla) on 1,7 km pitkä, savipohjainen rata. Radalla kertaluonteisesti vierailevat kuskit saavat maksua ja henkilötietojaan vastaan radan avaimen Iisalmen keskustan Nesteeltä osoitteesta Pohjolankatu 22. Muista palauttaa avain sinne takaisin! Huomaathan että Parkatin motocross-rata on junnuharjoitusiltoina torstaisin klo 18-20 vain junioreiden käytössä. Juniorirata näkyy kartassa keltaisella värillä.

Kerhon kuskit harjoittelevat myös Vieremän Jolleikolla sijaitsevalla Markku Nissisen omistamalla hiekkaradalla (Vieremältä Oulun suuntaan ajettuna kääntyy oikealle tienhaara Myllyjärvi ja heti toinen tiehaara vasemmalle josta vielä vasenta tietä ylös mäelle, niin olet radalla. Paikan päältä löytyvät ohjeet radan käytöstä). Kerholla on siis kaksi erilaista rataa harjoitteluun ja kilpailemiseen. EDIT 22.9.2017 - JOLLEIKON RATA ON MA 25.9. ALKAEN TOISTAISEKSI SULJETTU

Vain ratamaksujen suorittaminen oikeuttaa harjoitteluun kerhon radoilla, ohjeistus maksamiseen löytyy täältä.

Merkitse harjoittelusi postilaatikossa olevan vihkoon. Postilaatikot löytyvät Parkatilta ilmoitustaulun läheisyydestä, Jolleikolla varikolta. Kerho raportoi ympäristöviranomaisille ratojen käytöstä, niinpä jokainen harjoitusmerkintä on tärkeä! Noudata turvallisuusohjeistusta!


Alla olevalla lomakkeella voi ilmoittaa yksityisviestillä Y-SMK:n motocross-ratojen muutoksista (käytössä/suljettu), tarvittavista huoltotarpeista ym.

Tiedot päivitetään jäsensivuille ajopaikkatietoihin ja tarvittaessa myös Moottoriradat/Motocross-rata -sivulle.


 

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.