SavoCup 2013 alkaa Keiteleeltä helatorstaina 9.5.2013 klo 9.30

1.5.2013

SavoCup 2013 alkaa Keiteleeltä helatorstaina 9.5.2013.

Tällä hetkellä on kaavailtu SavoCup- kisapäiviksi

to 9.5. Keitele

la 18.5. Vieremä

kesäkuu ja heinäkuu vielä avoinna, ilmoitetaan myöhemmin!

su 4.8. Kuopio

la 24.8. Iisalmi

 

Ilmoittautumiset ennakkoon savocup@gmail.com

OHJEITA:

1. Hanki harrastelisenssi (50€/kausi), jos sinulla ei ole kansallista vuosilisenssiä (enduro tai motocross).Moottoriliiton sivuilta löydät ohjeet harrastelisenssin hankintaan.

2. Maksa kerhon jäsenmaksu Kuopion Moottorikerhoon ja Ylä-Savon Moottorikerhoon. Jos olet jo jonkun muun kerhon jäsen ja ajat vain SavoCuppia, maksu on 10 € molempiin kerhoihin. Tilinumerot löydät  em.  kerhojen sivuilta. Kerhojen jäsenmaksut voit maksaa myös ensimmäisesssä kisassa paikan päällä Keiteleellä.

3. Ilmoittautumismaksu SavoCuppiin on 15 €/luokka ennakkoon ilmoittautuneilta ja 20 € paikan päällä ilmoittautujilta. Varaa tasaraha!

4. Ilmoittautuessasi osoitteeseen savocup@gmail.com  kerro nimesi, ajajanumerosi, luokka ja pyörän merkki ja kuutiotilavuus. Kansallisia kisoja ajavilla on etuoikeus ajaa mahdollisuuksien mukaan omalla numerollaan. Järjestäjät pidättävät oikeuden määritellä ajettavat kilpailuluokat ja tarvittaessa kilpailunumerot.

5. Aikataulu: Ilmoittautuminen alkaa klo 9.30, muu aikataulu tehdään ennnen eka kisaa. Pyritään noudattamaan hyväksi koettua käytäntöä viime vuodelta: ensin harjoitukset ja sitten kisaerät pienimmästä isompaan, välillä tauko ja 2.erät tauon jälkeen...

6. Tuo mukanasi lippumies, jotta kisat saadaan järjestettyä. Ajajien huoltajat voivat hyvin toimia lippumiehinä lähdöissä, joissa oma kuski ei aja. Näin saamme  kisajärjestelykokemusta laajennettua.

7. Kierroslaskentaan ja tulosten laskentaan tarvitaan myös apujoukkoja. Tänä vuonna on SM-luokat MX1 ja MX2  ja Suomen Cup J ja C/A samoina viikonloppuina, joten emme voi taata, että KMK:n ja Y-SMK:n toimitsijat ovat aina paikan päällä tekemässä tuloksia.Vastuuta tuloslaskennasta haluamme jakaa...

KIITOS, jos jaksoit lukea tämän loppuun ja vielä osaat noudattaa ohjeita.

Jos on kysyttävää, laita viestiä hkamarainen@gmail.com tai markku.nissinen@meili.fi