Radat & toiminta

Y-SMK:n tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää jäsenissään innostusta moottoriurheiluun lakien, asetusten, liikennesääntöjen ja urheilun hengessä. Kerho kasvattaa jäsenistään ajokulttuurin vaatimuksista selvillä olevia, taitavia ja huolellisia kuljettajia. Kerho järjestää moottoriurheilu- ja liikenneharjoittelua, kilpailuja sekä näytöksiä, kokouksia, luentoja ja koulutustilaisuuksia, harjoittaa valistustoimintaa pitäen kerhoiltoja, juhlia ja muita samansuuntaisia tilaisuuksia.

Nykyisin Y-SMK ry. toimii aktiivisesti hallinnoiden Parkatin Moottoriurheilukeskusta Sonkajärventie 114:ssä ajoharjoitteluradan vieressä. Järjestämme mm.

  • moottoriurheilu- ja liikenneharjoittelua, kilpailuja sekä näytöksiä
  • kokouksia ja luentoja
  • koulutustilaisuuksia ja valistustoimintaa

Kehitämme Parkatin Moottoriurheilukeskusta monipuoliseksi tapahtumapaikaksi

Kilpailu- ja harjoittelutoiminnan ohessa koulutamme Iisalmen radoilla aikuisten lisäksi myös nuoren polven juniorikuljettajia. Paikan päällä voi käydä tutustumassa lajien saloihin ja kokeilla kerhon varusteilla ja pyörillä josko jokin laji tuntuisi omalta.

Kerholla on kaksi erilaista motocross-rataa, Parkatti Iisalmessa ja Jolleikko Vieremällä. Parkatin neljä erilaista enduropätkää ovat myös kovassa käytössä.

Olet sydämellisesti tervetullut Iisalmeen ja mukaan Ylä-Savon Moottorikerhoon!

PDF-tiedostoMotocrossratojen turvallisuusohjeet.pdf (394 kB)
Motocrossratojen turvallisuusohjeet
PDF-tiedostoEnsiapuopas.pdf (2.3 MB)
ENSIAPUOPAS MOOTTORIPYÖRÄ URHEILUN HARRASTAJILLE
Olemme saaneet toimintaamme
opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.