Radat & toiminta

Y-SMK:n tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää jäsenissään innostusta moottoriurheiluun lakien, asetusten, liikennesääntöjen ja urheilun hengessä. Kerho kasvattaa jäsenistään ajokulttuurin vaatimuksista selvillä olevia, taitavia ja huolellisia kuljettajia. Kerho järjestää moottoriurheilu- ja liikenneharjoittelua, kilpailuja sekä näytöksiä, kokouksia, luentoja ja koulutustilaisuuksia, harjoittaa valistustoimintaa pitäen kerhoiltoja, juhlia ja muita samansuuntaisia tilaisuuksia.

Nykyisin Y-SMK ry. toimii aktiivisesti hallinnoiden Parkatin Moottoriurheilukeskusta Sonkajärventie 114:ssä ajoharjoitteluradan vieressä. Järjestämme mm.

  • moottoriurheilu- ja liikenneharjoittelua, kilpailuja sekä näytöksiä
  • kokouksia ja luentoja
  • koulutustilaisuuksia ja valistustoimintaa

Samaten kehitämme Parkatin Moottoriurheilukeskusta monipuoliseksi tapahtumapaikaksi

Kilpailu- ja harjoittelutoiminnan ohessa koulutamme Iisalmen radoilla aikuisten lisäksi myös nuoren polven juniorikuljettajia. Paikan päällä voi käydä tutustumassa lajien saloihin ja kokeilla kerhon varusteilla ja pyörillä josko jokin laji tuntuisi omalta. Sateen sattuessa koulutus tapahtuu kerhon sisätiloissa.

Kerholla on kaksi erilaista motocross-rataa, Parkatti Iisalmessa ja Jolleikko Vieremällä. Parkatin enduropätkät ovat kovasti työn alla ja hankkeen etenemisestä tiedotetaan myös täällä web-sivustolla.

Radoilla kertaluontoisesti vierailevat kuskit saavat maksua ja henkilötietoja vastaan rataportin avaimen Iisalmen keskustan Nesteeltä osoitteesta Pohjolankatu 22. Muista palauttaa avain sinne takaisin!

Olet sydämellisesti tervetullut Iisalmeen ja mukaan Ylä-Savon Moottorikerhoon!