Talvikauden startti la 5.12. klo 12

3.12.2020


Parkatin talvitreenikausi polkaistaan käyntiin lauantaina 5.12. klo 12 poikkeuksellisissa olosuhteissa. Ennätysmärkä syksy vaikuttaa ajokelien puolesta vieläkin eikä kunnon talvi ole vielä tullut Iisalmen korkeudelle. Radat niin motocrossissa kuin endurossakin ovat vieläkin erittäin kosteita mutta ajamaan kyllä pääsee: crossiratojahan ei tänä talvena tulla näillä näkymin auraamaan mutta lumikerros on toistaiseksi sen verran hento että crossin ajo onnistuu vielä piikkirenkain. Endurostakin on toistaiseksi ajokuntoinen pelkästään MK1. Lisäksi MK2-4 avataan kelien salliessa myöhemmin.

Enduro-MK4 on syksyn aikana rakennettu osin uudelleen entistä vauhdikkaammaksi: monissa paikoin on ajouran vierelle kaivettu ojat ja tämä n. 5 km pituinen maastokoe myös kulkee paikoin eri kohdissa kuin aiemmin, siispä ensimmäisillä ajokerroilla tarkkuutta. MK4 on osin nauhoitettu ja sinnekin ajetaan spoori heti lumikerroksen paksuunnuttua. Ohessa muutamia kuvia (suurenevat klikkaamalla) MK4:lta syksyisestä rataremonttiurakasta.

Muistetaanpa pitää sopivat turvavälit niin radalla kuin varikolla ja kirjata treeniajo aina ratakirjausviestillä! Samaten uusia radankäyttöön oikeuttavia kausimaksuja voi alkaa jo suorittamaan moottorikerhon tilille.

Tervetuloa talvikauden starttiin!