SavoCup 2013

SavoCup avattiin Keiteleellä!

SavoCup 2013 alkoi Keiteleeltä helatorstaina 9.5.2013. Kisaa käytiin hieman sateisessa säässä hienolla Keitele-Crossin radalla. Kuljettajia oli yhteensä 57. Kisalähtöjä oli yhteensä 10, kaksi erää kullekin luokalle. Järjestelyt toimivat hyvin ja yhteistyö kerhojen kesken näytti voimansa. Tässä tuloksia:


SavoCup 2013 Keitele tulokset.xlsx

Tällä hetkellä tiedossa olevat SavoCup- kisapäivät:

la 18.5. Vieremä

kesäkuu ja heinäkuu vielä avoinna, ilmoitetaan myöhemmin!

su 4.8. Kuopio

la 10.8. Iisalmi

la 31.8 Pieksämäki

su 1.9. Suonenjoki


Ilmoittautumiset ennakkoon ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy Kuopion Moottorikerhon sivuilta.

http://www.kuopionmoottorikerho.net/ilmoittautuminen/

OHJEITA:

1. Hanki harrastelisenssi (50€/kausi), jos sinulla ei ole kansallista vuosilisenssiä (enduro tai motocross).Moottoriliiton sivuilta löydät ohjeet harrastelisenssin hankintaan.

2. Maksa kerhon jäsenmaksu Kuopion Moottorikerhoon ja Ylä-Savon Moottorikerhoon. Jos olet jo jonkun muun kerhon jäsen ja ajat vain SavoCuppia, maksu on 10 € molempiin kerhoihin. Tilinumerot löydät em. kerhojen sivuilta. Kerhojen jäsenmaksut voit maksaa myös ensimmäisesssä kisassa paikan päällä Keiteleellä.

3. Ilmoittautumismaksu SavoCuppiin on 15 €/luokka ennakkoon ilmoittautuneilta ja 20 € paikan päällä ilmoittautujilta. Varaa tasaraha!

4. Ilmoittautuessasi  kerro nimesi, ajajanumerosi, luokka ja pyörän merkki ja kuutiotilavuus. Kansallisia kisoja ajavilla on etuoikeus ajaa mahdollisuuksien mukaan omalla numerollaan. Järjestäjät pidättävät oikeuden määritellä ajettavat kilpailuluokat ja tarvittaessa kilpailunumerot.

5. Aikataulu: Ilmoittautuminen alkaa klo 9.30, muu aikataulu tehdään ennnen eka kisaa. Pyritään noudattamaan hyväksi koettua käytäntöä viime vuodelta: ensin harjoitukset ja sitten kisaerät pienimmästä isompaan, välillä tauko ja 2.erät tauon jälkeen...

6. Tuo mukanasi lippumies, jotta kisat saadaan järjestettyä. Ajajien huoltajat voivat hyvin toimia lippumiehinä lähdöissä, joissa oma kuski ei aja. Näin saamme kisajärjestelykokemusta laajennettua.

7. Kierroslaskentaan ja tulosten laskentaan tarvitaan myös apujoukkoja. Tänä vuonna on SM-luokat MX1 ja MX2 ja Suomen Cup J ja C/A samoina viikonloppuina, joten emme voi taata, että KMK:n ja Y-SMK:n toimitsijat ovat aina paikan päällä tekemässä tuloksia.Vastuuta tuloslaskennasta haluamme jakaa...

KIITOS, jos jaksoit lukea tämän loppuun ja vielä osaat noudattaa ohjeita.

Jos on kysyttävää, laita viestiä hkamarainen@gmail.com tai markku.nissinen@meili.fi