SavoCup 2018

SavoCup on Y-SMK:n jäsenilleen järjestämä motocrossin harrastekilpailusarja ja se järjestetään myös kesäkaudella 2018. Osakilpailut ajetaan lähialueen motocross-radoilla ja kaikki jäsenet ovat tervetulleita kokeilemaan kilpailemista.


SavoCup 2018 keskustelupalsta

 

 

SavoCup Livetulokset

 

Vuoden 2018 Alustava aikataulu


Su 20.5. Keitele

Su 27.5. Iisalmi

La 16.6. Suonenjoki

Su 22.7. Siilinjärvi

La 18.8. Kuopio

Su 19.8. Iisalmi

Su 9.9. Vieremä

Su 30.9 Kajaani

Kisakalenteri ei ole lopullinen vaan se elää tilanteen mukaisesti.


Ilmoittautuminen osakilpailuittain tämän sivun alaosan lomakkeella. Ilmoittautuminen avautuu, kun kisapäivä on varmistunut, viimeistään viikkoa ennen kilpailua.


Kuinka osallistua SavoCup-motocrossiin:

1. Hanki harrastelisenssi (60€/kausi), jos sinulla ei ole kansallista vuosilisenssiä (enduro tai motocross). Moottoriliiton sivuilta löydät ohjeet harrastelisenssin hankintaan.

2. Maksa kerhon jäsenmaksu Ylä-Savon Moottorikerhoon. Jokaisen kuljettajan on oltava Y-SMK:n jäsen voidakseen osallistua kisaan. Jäsenmaksut ja maksutiedot löytyvät nettisivulta kohdasta Jäsenmaksut. Kerhon jäsenmaksut voit maksaa myös ensimmäisessä kisassa paikan päällä.

3. Ilmoittautumismaksu käteisellä 20 € paikan päällä. Varaa tasaraha! Smartum-liikuntasetelit tai nettimaksu josta kuitti mukana, hyväksytään myös.

4. Ilmoittaudu etukäteen tämän nettisivun oheisella lomakkeella. Kansallisia kisoja ajavilla on etuoikeus ajaa mahdollisuuksien mukaan omalla numerollaan. Järjestäjät pidättävät oikeuden määritellä ajettavat kilpailuluokat ja tarvittaessa kilpailunumerot. Mikäli sinulla ei ole ennestään kilpailunumeroa niin etukäteen järjestäjältä kysymällä voi tiedustella numeroa. Numerotarroja on myytävänä alan liikkeissä ja mm. mainostoimistoissa.

5. Aikataulu kilpailupäivänä: Ilmoittautuminen klo 9.30-10.30 jolloin tarkistetaan jäsenyys, lisenssi ja maksetaan osallistumismaksu, sen jälkeen ajokamppeet valmiiksi ja ohjaakokoukseen n. klo 10.45 kuuntelemaan ohjeet miten ajetaan. Perussapluunan mukaan harjoitukset pienimmistä luokista alkaen n. klo 11.00 ja sitten kisaerät n. klo 12.00 alkaen taas pienimmästä isompiin, välillä tauko ja 2.erät tauon jälkeen.

6. Tuo mukanasi lippumies, jotta kisat saadaan järjestettyä. Ajajien huoltajat voivat hyvin toimia lippumiehinä lähdöissä, joissa oma kuski ei aja. Näin saamme kisajärjestelykokemusta laajennettua.

7. Kierroslaskentaan ja tulosten tekoon tarvitsemme myös apuvoimia. Syömistä ja juomista on hyvä varata mukaan sen verran, että päivän pärjää ja joku euro kioskiinkin. Ketjun lukko ja varatulppa yms. on hyvä olla pyörään niin ei pikku vian takia jää ajamatta. Eikä liian vakavasti, huvin ja kisajännityksen takia kaikki tulevat mukaan. Tervetuloa opettelemaan!


Motocross-ratojen osoitteet:

 

Iisalmi:

Parkatin Moottoriurheilukeskus, Sonkajärventie 114, IISALMI. Google Maps -linkki.

Kajaani:

Kivimäentie. Google Maps -linkki.

Keitele:

KeiteleCross-sivut.

Kuopio:

Savitie, Kuopio. Google Maps -linkki.

Pieksämäki:

Järvisuomentie 1906, 77110 Paltanen. Google Maps -linkki.

Siilinjärvi:

Koivusaarentie 94, Siilinjärvi. Google Maps -linkki.

Suonenjoki:

Oittilantie 240 (ent. Kaatopaikantie), Suonenjoki. Google Maps -linkki.

Vieremä: 

Vieremältä Oulun suuntaan ajettuna kääntyy oikealle tienhaara Myllyjärvi ja heti toinen tiehaara vasemmalle josta vielä vasenta tietä ylös mäelle, niin olet radalla. Google Maps -linkki.


KIITOS, jos jaksoit lukea tämän loppuun ja vielä osaat noudattaa ohjeita.

Jos on kysyttävää, laita viestiä vaikka keskustelupalstan kautta tai Facebookin ryhmän kautta.