Iisalmi Rämmäytys Cross Country 2016

Reittinäyte alkuperäiseltä kisapäivältä.

/// Kisa su 14.8.16 peruttiin vallinneiden olosuhteiden vuoksi, reitti ei ehtinyt rauhoittua kuntoon kaivurilla muokkauksen jälkeen. Uusi kisapäivä ilmoitetaan myöhemmin, pyritään tietenkin sijoittamaan se ajallisesti siten, ettei kilpailukalentereissa olisi päällekkäisyyksiä. Ajankohta ilmoitetaan tällä sivustolla myöhemmin. Osallistumiseen vaaditaan luonnollisesti uudet ilmoittautumiset eivätkä vanhat ole voimassa. ///

Y-SMK järjestää xx.xx.xxxx Cross Countryn Iisalmi Rämmäytys -harjoituskilpailun. Kyseessä on 2 h CC-harrastekisa niin kilpailijoille kuin järjestäjille joten kaikki luokat ajavat samassa lähdössä. Myös juniorit ovat tervetulleita ajamaan! Luokkien parhaat palkitaan syksyllä kerhon gaalajuhlassa.

CC:lle tyypillisesti kilpailureitti muodostuu niin enduro- kuin motocross-osuuksista. Alunperin tarkoitus oli järjestää kilpailu enduromuotoisena mutta resurssipulan vuoksi muutetaan kisatyyppi CC:ksi.

Etukäteen hankittu Moottoriliiton Harrastelisenssi ja Y-SMK:n jäsenyys vaaditaan osanottajilta. Liikennevakuutus, lisenssi ja kerhojäsenyys tarkastetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistu kilpailuun alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta xx.xx. klo 18 mennessä. Osanottomaksu 20 eur joka kerätään ilmoittautuessa paikan päällä, jäsenmaksu myös mahdollista suorittaa samalla, varaathan sopivan käteissumman.

Osallistuminen on mahdollista jälki-ilmoittautumalla kisapäivänä paikan päällä, jolloin osallistumismaksu 40 eur ja kilpailija sijoitetaan lähtöviivalle määräaikaan ilmoittautuneiden jälkeen.

Huoltomatto pakollinen, lisäksi noudatetaan SML:n yleisiä CC-sääntöjä. Lähtö klo 12, rengassääntö vapaa, lähtötapa yhteislähtö crossiradalta.

Osallistujat voivat käyttää kerhokoppia varusteiden vaihtoon. Muut palvelut: makkaratulet, kioski, ulko-wc.

Reitti oheisen kuvan mukainen jonka yhteispituus ~7,5 km. Ratavarikkona kisassa käytetään uutta MX-ratavarikkoa. Reitti sisältää lyhyen extreme-osuuden, jonka voi myös ohittaa kiertoteitse. Järjestäjä pidättää oikeuden reittimuutoksiin.

Järjestäjä hoitaa manuaalisesti ajanoton eikä transpondereita tarvita kisapyörissä. Tulokset julkaistaan kisan jälkeen tällä sivustolla. Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy. Tervetuloa kilpailemaan ja kannustamaan!


Kilpailupäivän aikataulu xx.xx:

Ilmoittautuminen päättyy klo 11.30 (paikalle on siis hyvä saapua klo 11 mennessä)

Kuljettajakokous klo 11.45 jonka yhteydessä lähdönjärjestely lähtöpaikalle MX-radan puomin läheisyyteen

Lähtö klo 12.00


Ilmoitamme tällä sivulla osanottajalistan kilpailunumeroineen ilmoittautumisajan jälkeen. Kilpailijat vastaavat itse kisapyörien numeroinneista, selkeästi tulkittava numerointi pyörässä riittää.

Lisätietoa myöhemmin.

Varikkoalue

Kilpailuorganisaatio:

Kilpailun johtaja Lassi-Pekka Lappalainen

Ajanottopäällikkö Juha Nenola

Lähdön järjestelijä Kari Martikainen

Kioski ja ilmoittautumiset Ritva Lappalainen ja Juha-Pekka Lappalainen.

Iisalmi Rämmäytys Cross Country 2016 -ilmoittautumislomake

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.