Pyöräkuume Enduro Cup Iisalmi su 18.2.2024

** HUOM. UUSI AJANKOHTA ** Tapahtuma siirretään lauantaista sunnuntaille sääolojen vuoksi

Mikäli jollekulle lauantain kisaan ilmoittautuneille ei sunnuntai käy, palautetaan raha tottakai. Ilmoittautuminen on tehtävä uudelleen, ilmoittautumislomake sunnuntain kisaan löytyy nyt samalta ilmoittautumissivulta. Ilmoittautumista myöhäistetään samalla lauantai-illalle.

Y-SMK järjestää Pyöräkuume Enduro Cup -harjoitustapahtuman su 18.2.2024 alk. klo 12 Parkatin moottoriurheilukeskuksessa Iisalmessa.

Tapahtumassa noudatetaan Pyöräkuume Enduro Cupin (lyh. PEC) yleisiä sääntöjä ja sen luokat ovat aloittelijoille/harrastelijoille sopiva Hobby ja enemmän kisahenkinen Race. Kilpailulisenssiä ei tarvita mutta huolehdithan että pyörässäsi on voimassa oleva maastoliikennevakuutus. Tapahtumassa ei ole siirtymiä yleisillä teillä. Myös motocross-pyörällä voi osallistua. Huoltomatto on varikolla pakollinen.

Suunnitelmana on ajaa maastokokeita MK1-3 muutamaan kertaan, MK1 pituus on 2,5 km, MK2 on 4 km, MK3 on lyhennetty lumitilanteen vuoksi 2,5 km. Katsotaan lopullinen yhteisajomatka osanottajamäärän selvittyä, sopiva määrä varmasti kaikille löytyy ja jos ilmenee että haluaa ajaa vähemmän tai enemmän kuin suunnitelma niin eipä ongelmaa. Rengassääntö vapaa, lähtötapa endurosääntöjen mukaisesti 30 sek väliaikalähtönä porrastetusti. Maastokokeen lähtöön on sijoitettu viisarikello ja matkaan voi lähteä kun sekuntiviisari osoittaa alaspäin klo 6:een tai ylöspäin klo 12:sta. Itse ajanoton hoitaa pyöriin liimatut transponderitarrat, joita löytyy myös järjestäjältä tarvittaessa.

Osanottomaksu 20 eur/osallistuja ja sen osanottajat maksavat etukäteen MobilePaylla numeroon 0505261344 tai tilisiirtona Y-SMK:n pankkitilille FI88 5157 8520 0065 14, otathan tuolloin kuvan tai kuitin tilisiirrosta radalle mukaan. Käteinen ei valitettavasti käy osanottomaksuna.

Ilmoittautuminen vain ennakkoon huom! huom! viimeistään la 17.2. klo 22: ilmoittautumislomake löytyy verkko-osoitteesta https://sites.google.com/site/polarendurocup/invitations

Osallistumiskynnys tähän rentoon ja helppoon kerhoharjoitukseen on erityisen matala ja edullinenkin - ellet ole ennen ajanut numerolla niin tule ihmeessä mukaan! Ilmoittautumislomakkeen numero-kenttään voi kirjoittaa jonkun kisanumeron mitä muille ei ole varattuna. Osallistuja kiinnittää numerotarrat ennen kilpailua itse.

Päivän alustava aikataulu:

Alkuspekulointi, varusteiden pukeminen, transpondereiden tarkastus/ohjelmointi klo 11-11.50

Lähtö ensimmäisille MK1 klo 12, sen jälkeen ajella törryytellään porukassa lähtöön kahdelle muulle maastokokeelle huoltotietä pitkin. Maastokokeiden ajon jälkeen kuljettajat palaavat itsenäisesti samaa huoltotietä pitkin varikoille huoltotauolle ja odottelemaan uutta kierrosta varten.

Maastokoeaikaa syntyy molemmilte luokille kuljettajasta ja ajomäärästä riippuen alle/yli tunti.

Lähtöjärjestyksestä sen verran että pyrkikää osallistujat itse keskenänne valitsemaan sopiva lähtöpaikka siten että nopeimmat kuljettajat kärkeen ja hitaammat viimoisina niin tulee mahdollisimman vähän ohitteluja. Antakaa endurosääntöjen mukaisesti maastokokeella kiltisti tietä hitaampina mikäli käy semmoinen ihme että takaa joku pyrkii ohi. Opastamme päivän aikana aina tarpeen tullen mikäli endurokilpailun kulkuun on kysyttävää.

Osanottajat voivat käyttää lämmintä huoltorakennustamme varusteiden vaihtoon.

Tapahtumasta jäävät varat käytämme moottoriurheilukeskuksen kehittämiseen ja kerhon toimintojen tukemiseen. Y-SMK pidättää oikeuden muutoksiin.

Tervetuloa Iisalmeen enduron pariin! Lisätietoja Y-SMK Endurojaos/Timo Hartikainen 050 526 1344.