Polar Enduro Cup Iisalmi 19.9.2021

Y-SMK järjestää Polar Enduro Cup -osakilpailun sunnuntaina 19.9.2021 alk. klo 12 Parkatin moottoriurheilukeskuksessa Iisalmessa.

Kilpailussa noudatetaan Polar Enduro Cupin (lyh. PEC) yleisiä sääntöjä ja sen luokat ovat Hobby ja Race. Kilpailuun vaaditaan vähintään joko Moottoriliiton uusi, edullinen Racing For Fun (RFF) -lisenssi tai kansallinen lisenssi ja ne voi hankkia motti-lisenssikaupasta. Kisassa ei ole siirtymiä yleisillä teillä vaan siirtymille startataan varikkohuollosta suoraan. Huolehdithan että pyörässäsi on voimassa oleva maastoliikennevakuutus. Myös motocross-pyörällä voi osallistua kilpailuun. Huoltomatto on varikolla pakollinen.

Tällä kertaa Parkatin kilpailussa ajetaan yhtä maastokoetta (MK4, pituus n. 5 km) useaan kertaan. Kierrosmäärä ilmoitetaan täällä myöhemmin. Rengassääntö vapaa, lähtötapa endurosääntöjen mukaisesti 30 sek väliaikalähtönä porrastetusti. Maastokokeen lähtöön on sijoitettu viisarikello ja matkaan voi lähteä kun sekuntiviisari osoittaa alaspäin klo 6:een tai ylöspäin klo 12:sta.

Osanottomaksu 20 eur/kilpailija ja sen maksavat osanottajat ennen kilpailua MobilePaylla numeroon 0505261344 tai tilisiirtona Y-SMK:n pankkitilille FI88 5157 8520 0065 14, otathan tuolloin kuitin tilisiirrosta radalle mukaan. Korona-ajasta johtuen käteistä emme hyväksy osanottomaksuna.

Ilmoittautuminen kilpailuun vain ennakkoon huom! huom! to 16.9. klo 22 mennessä: ilmoittautumislomake löytyy verkko-osoitteesta https://sites.google.com/site/polarendurocup/invitations

Kilpailukynnys tähän rentoon ja helppoon kerhokisaan on erityisen matala ja edullinenkin - ellet ole ennen ajanut numerolla niin tule ihmeessä mukaan! Ilmoittautumislomakkeen numero-kenttään voi kirjoittaa jonkun kisanumeron mitä muille ei ole varattuna. Kilpailija kiinnittää numerotarrat ennen kilpailua itse.

Kilpailupäivän alustava aikataulu:

Kilpailijat paikalle, ilmoittautuminen tullessa ja varusteiden pukeminen klo 11-11.30

Transpondereiden tarkastus/ohjelmointi

Lähtö pitkin siirtymää varsinaisen maastokokeen alkuun klo 12, opetellaan ainakin siirtymä ensin ajamalla se porukalla läpi ja samalla otetaan lämpöä kroppaan.

Kilpailussa hobby-luokalle tulee maastokoepituutta arviolta xx km, siirtymineen yhteensä xx km ja racelle maastokokeita xx km, siirtymineen yhteensä xx km. Maastokoeaikaa kuluu molemmilta luokilta kuljettajasta riippuen vajaa tunti.

Reitti on mainiossa kunnossa, ei tutustumiskierrosta.

Lähtöjärjestyksestä sen verran että pyrkikää kisailijat itse keskenänne valitsemaan sopiva lähtöpaikka siten että nopeimmat kuljettajat kärkeen ja hitaammat viimoisina niin tulee mahdollisimman vähän ohitteluja. Antakaa endurosääntöjen mukaisesti maastokokeella kiltisti tietä hitaampina mikäli käy semmoinen ihme että takaa joku pyrkii ohi. Opastamme kilpailijoita päivän aikana aina tarpeen tullen mikäli endurokilpailun kulkuun on kysyttävää.

Ajanotto tapahtuu pyöriin kiinnitettävillä tarratranspondereilla, järjestäjiltä löytyy transpondereita tarvittaessa tai järjestäjä ottaa ajat käsin.

Tapahtumasta jäävät varat käytämme moottoriurheilukeskuksen kehittämiseen ja kerhon toimintojen tukemiseen. Y-SMK pidättää oikeuden muutoksiin. Muistathan korona-ajan rajoitukset.

Tervetuloa Iisalmeen kilpailemaan! Lisätietoja Timo Hartikainen 050 526 1344.

Tulokset PEC Iisalmi